Alla inlägg under juli 2013

Av peejay - 9 juli 2013 18:22

 

Lotta startade gårdagskvällen med låten Eviva espania, och sedan sjöng Jasmine Kara sin låt Cant lie to me, här tog hon låten till nya nivåer den växte sig bra nu.

 

Hon sjöng sedan orups gamla hit Pojkarna på rad som allsång, vilken energi hon hade!


Dom sjöng allsångsmedley igår på temat färger, och sedan uppträdde Tommy Nilsson med låten Alla vill vara någonting för någon. Sedan sjöng han sin klassiker En dag som allsång och då kom det verkligen igång.

 


Jill Jonsson och rascal fiats uppträdde tillsamans med låten Come wake me up, Jill var riktigt bra.

 


En artist som också var med var Dogge tillsammans med Rigo som körde låten Om du visste. En härlig sommarlåt från dessa veteraner!

Dom sjöng sedan Cornelis och Brevet från kollonin som allsång. Dom toppade sedan med att rappa med Lotta och plöttsligt kom beatet från 50 cent In da club!

 


Jill Jonsson jonsson sjöng sedan låten whats a little rain som var med på hennes album flirting with disasters 2011 riktigt bra låt!


Sedan sjöngs det allsång till låten Oh boy och artisterna avslutade sedan kvällen med Volare!




Av peejay - 8 juli 2013 18:44

Hip hop låt med fet klubmusik i botten en låt lika skön hemma som på sommarens dansgolv. Festen kommer absolut att komma gång med denna. Niello verkar inspirerats av Lorentz och M Sakarias tycker jag, och det kan absolut få honom kvar på diggilistan ett tag framöver i alla fall. Sedan återstår det att se om han blir legend eller inte.

 

Av peejay - 8 juli 2013 18:37

Nu är den här uppföljaren till uncover hennes megahit. Jag har känt ett tag att det är snart upp till bevis att se om hon verkligen är vår nästa stora musikexport som dom påstår eller. Denna låten är som sagt inte lika stark som uncover vilket jag förmodade men hon gör rihanna stuk på ballad nu också och ror det iland helt okej, men shes not me pt 2  är ännu bättre så logiskt sätt så släpper dom den också. Ny på diggilistan denna vecka.

 

Av peejay - 6 juli 2013 12:20

 Måns startade tisdagskvällesn allsång med Stockholm i mitt hjärta i sedvanlig ordning, och sedan sjöng han änglahund som allsång.


Oscar Linnros uppträdde med låten Hur dom än är.


Kjerstin Dellert sjöng först en bit av låten hon sjöng på kungen och drottningens bröllop som hon fick sjunga på, och sedan sjöng hon Öppna landskap av Lundell som allsång.


Amanda Jensen uppträdde med sin låt ghost. Tuvärr funkade inte låten nu heller tycker jag, utan det blev ett platt framträdande utan större överraskningar.

 

Hon sjöng sedan trubbel som allsång.


Måns hade Cornelis gittar från 63 och tillsammans med Per andersson sjöng dom brevet från kollonin, men gittarren gick sönder . Det var nog inte orginalet utan en del av showen får man anta.


Peter Jesewski från The Boppers körde Jeannies comming back, efter att han gjort entre på motorcyckel och brädade då måns på sin vespa.

 

Han sjöng sedan pop i top som allsång.


Lisa Nilsson sjöng låten Var du min vän? Sedan sjöng hon Michelangelo som allsång och då blev det det verkligen show!


Yohio levererade sin hit från melodifestivalen Heratbreak hotel. För att få extra tryck hade han med sig en gitarrist och en basist på scenen.

Han sjöng sedan Drömen om elin som allsångs låt.


Oscar Linnros avslutade sedan kvällen med låten Från och med nu.

 

Av peejay - 5 juli 2013 17:49

Ice mc slog igenom rejält 1994 med albummet Ice N green där bland annat denna hiten fanns med Its a rainy day, där även sångerskan alexia medverkade som hon gjort på flera av hans hits. Med sin säregna rap så fick ice mc en stor karriär på 90-talets dansgolv där hans hits spelades flitigt.

 

Av peejay - 2 juli 2013 18:52

 

Från ett regnigt Liseberg drog dansgruppen Move your feet igång sitt dansnummer.

 


Eric Gadd och Tomas Stenström sjöng Friheten. Tomas lyckades faktiskt skaka lite ös i Gadd.

 

Eric Gadd sjöng sedan Fernandito som allsång.


Lars Kristers sjöng låten Det måste gå att dansa till.

 

Dom sjöng sedan klassikern Blå mörka ögon som allsång och i publiken var det även buggare.


Alcazar uppträdde med sin gamla hit This is the world we live in, och när dom sedan kom in på Stay the night bjöd dom verkligen på show och fortsatte lika i crying at the discotech!

 


Lotta pratade sedan med Lars kristers och Alcazar om deras olika stilar dom har. Dessa två är ju som sagt grupper som står långt ifrån varandra i stil.


Alcazar sjöng sedan Björn Skifs låt Krama dig som allsång.


Lotta skakade sedan liv i den regniga allsången med Lena Philipssons låt Dansa i neon!


Maria Mena uppträdde med I always liked that. Jag har inte haft koll på henne innan men denna nya låten var kanon. Popballad med coolt sound och driv.

Hon sjöng sedan idas sommarvisa som allsång.


Alcazar avslutade sedan kvällen med Wanna dance with somebody tillsammans med Lars Kristers.



Av peejay - 1 juli 2013 18:23

Darins hitresa bara fortsätter, här är hans nya hit som han levererar lika säkert som han gjort med resten sedan så mycket bättre. Han uppträdde med den i sässongsstarten av sommarkrysset och Check you out har nu blivit  veckans hitvarning på rix fm!

 

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5 6
7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards