Alla inlägg under juli 2013

Av peejay - 22 juli 2013 18:34

Inte mycket hände sist med låten och jag anade nästan att den skulle återkomma efter att dom hade kör den live och nu är dom tillbaka på diggilistan med denna kanon låt efter att sparkat igång medina igen 2013. En sommarlåt som är så jäkla bra förtjärnar en comeback på  diggilistan!

 

Av peejay - 21 juli 2013 18:55

 Gry drog igång kvällen på grönan och Anton ewald fick starta som första artist och showen smällde till tillsammans med hans hit Begging.

Gry pratade sedan med Anton om genombrottet och innna om tiden som koreograf.

 


Ulrik Munter uppträdde också på sommarkrysset med låten Requiem.

Gry pratade också med honom om låtskrivandet han gör.


Nanne Grönwall rockade loss ordentligt med Heavens on fire!

 


Ansiktet uppträdde med sin hit Äckligt, en låt som jag tycker börjat växa mer.

 


Gry pratade med Nanne om turnen musikalen och kommande skivan och vi fick se klipp från sound of music gruppen som Nanne var med i.


Anton Ewald sjöng sin nya hit Cant hold you back, riktigt bra. Sedan avslutade Nanne kvällen med Håll om mig! Hon gjorde en rejäl show ända ut i publiken!

 

Av peejay - 19 juli 2013 16:43

Jag har bloggat hit från denna tyska grupp tidigare men dom hade flera hits på 90-talet bland annat denna Anybody som även den fick bra respons och klättrade på topplistorna världen över. Masterboy var en av alla tyska grupper med stor framgång på 90-talets dansscen! 1995 kom denna hiten i raden.

 

Av peejay - 17 juli 2013 16:29

 

Måns startade kvällen med Stockhoilm i mitt hjärta i sedvanlig ordning, och sedan pratade han om Dansbandveckan i Malung som startat nu! Sedan sjöng dom inget kan stoppa oss nu som allsång.


Jonozzi uppträdde med som första artist igår med låten Gone forever.

 


Måns och Kikki Danielson sjöng duett tillsammans i en låt med humor i texten om en pasjo och en fjortis härlig komik. Måns passade även på¨att prata med Kikki om hennes twittrande.

 


Arvingarna sjöng allsång med sin jätte hit klassikern Eloise. i år är det 20 års jubileum sedan dom vann medlodifestivalen 1993 med låten! Måns pratade även med Arvingarna om malung där dom redan hade hunnit upp på dansveckan.

 


Richard Wolf sjöng låten Röda luftballong, som lite otippat var  skriven av Danny som själv spelade piano till låten.

Måns pratade med Richard om paris och Frankrike som inpirerat richard väldigt mycket. Han sjöng sedan det börjar verka kärlek banne mig som allsång.


Danny kom in igen och uppträdde med sin senatse hit Dodo el mondo, en låt som är riktigt bra nästan så han fått till en mindre sommarhit med denna få se framöver under resten av sommaren nu hur den fortsätter.

Han sjöng sedan Gröna sköna sanna sommar som allsång.


Emmelie De Forest kom så äntligen till flöjttonerna av Only teardrops och åten drog igång. Måns pratade sedan med henne om tiden efter vinsten i eurovision.


Miriam Bryant sjöng sin låt Push play, och här tyckte jag den växte som låt. Hon levererade låten med energi och attityd på topp!


Måns pratade sedan med Lasse Holm som satt i publiken som fyller 70 år i år och naturligtvis hyllades han av Kikki Danielsson och bra vibrationer som han skrivit.

 


Johnossi avslutade sedan kvällen med Whats the point.


Av peejay - 17 juli 2013 16:15

I fotbollstider som nu så kan det väl vara på sin rätt att välja en av dom bästa svenska fortbolls låtar som gjorts När vi gräver guld i USA med Anders Glenmark och Orup Eriksson och Niklas Strömstedt. Denna gången var det killarna som spelade och låten gjordes för vm i USA, ett Vm som gick riktigt bra för Sverige och det blev en låt varenda en kunde till slut, en jätte hit helt enkelt! Vi slutade slutligen på tredje plats i Vm det året.

 

Av peejay - 16 juli 2013 18:26

 

Dom startade kvällen med itsy bitsi tinie winie framförd av Clas Malmlberg i badrock och bikinidamer.


Sedan uppträdde Brolle med låten Precis som du.

 


Lotta sjöng sedan allsång med publiken och då sjöng hon låten Dagny, en riktig klassiker i dessa sammanhang. Dom toppade sedan med Galenskaparnas gamla hit Man ska ha husvagn!


Lotta pratade sedan med Claes Malmberg om Lasse Brandeby bland annat. Han hyllade sedan en annan skådespleare som inte heller finns med oss längre Sten Åke Sederhök med låten När lyktor tänds på andra sidan bron.

 


Caroline af ugglas sjöng låten jag har katten och sjöng sedan 800 grader som allsång, då blev det riktigt drag med henne. En låt som passar henne riktigt bra tycker jag, hoppas hon exploderar framöver och får u r sig lite vassare saker då skulle hon bli riktigt bra för sjunga kan hon men saknar enligt mig hits medlite mer riv i sig.

 


Karin Back hade blivit vald som folkets allsångsledare på webben och hon fick sjunga allsång med publiken och valde en kväll i juni.


Dom sjöng sedan Taubes Sjösala vals som allsång med Curt eric i publiken på dragspel.


Brolle avslutade sedan kvällen me Whola chaking going on bland annat. Även Cales malmberg kom in och sjöng lika så Caroline, tillsammans avslutade dom kvällen på Liseberg med bra fart och energi!



Av peejay - 15 juli 2013 19:03

Fotbolls em har naturligtvis fått en hit även vid sidan av eric saades låt som vi inte vet hur stor den blir ännu, men detta är verkligen en fotbollslåt som heter duga. Personligen är jag inte så intressrerad av fotboll men naturligtvis hoppas jag att det går bra för tjejerna och att den här låten får dunka ut genom högtalarna för dett är en låt med både humor och hitpotential. Ny på diggilistan denna vecka.

 


Ego

Av peejay - 14 juli 2013 12:45

Sebastian lever för partyn och framgång i livet. Hans stora mål är att bli känd och när han är på väg att lyckas så stannar allt upp, han skadar sig och blir blind och plöttsligt så vänds livet upp och ner och han får en helt annan vardag som är svart och där han får en assistent som heter Mia. Hon öpnnar en annan sida av honom och saker förändras i hans värl, en värld han tidigare aldrig varit i med en tjej han aldrig skulle träffat annars. Detta är en komedi med både dramaoch romantik och den är även väldigt stark på flera ställen tycker jag.

 

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5 6
7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards