Direktlänk till inlägg 21 februari 2016

Melodifestivalen 2016 deltävling 3 Norrköping

Av peejay - 21 februari 2016 12:13

 

Kvällens deltävling sändes från Norrköping. Gina och Henrik shyffert inledde med att spela bowie. Sigrid dök öven upp och hon var på topp och lyfte stämingen bra.


saraha-Kizunguzungu

Arash hade skrivit låten och hon levererade en skön sommarhit aktig låt. Med afrikanska soundet och orden stack hon ut bra och hade klart artist id.

 



swingfly feat Helena Guatara-You carved your name

Bra driv och energi. Dom kändes fräsha och swingfly lyckades med nu energi av Helena att leverera även denna gång i mellon.


smilo-Wait for the world

Dom tog sig hit via svensktoppen nästa. Avicii doftande clublåt som gav festivalen en fräsh energikick.

 


After Dark-Kom ut som en stjärna

Dom firar i år 40 års jubileum och lite kul att dom nämnde gaga i texten. Men för övrigt väldigt dammigt som väntat. men dom ska ha en eloge för sina 40 år i branchen.


Marie Göranzon hyllade sedan jubileet vilket var kul átt hon va utvald bland skådespelarna, riktigt bra.


Lisa Ajax-My heart wants me dead

Hon hade ett snyggt nummer och en popballad. Låten hade ett ganska coolt sound som lyfte uppp den bra, få se nu hur det går för lisa nu efter att idol är öven men detta var en bra fortsättning åt henne.


Boris René-Put your love on me

En clubaktig dänga som han lyfte upp bra med ett artist id i sin röst och han bjöd på show.


oscar zia-Human

Riktigt bra! Fräsht sound och snyggt sceniskt. Han tog ett stort steg som artist.


Henrik shyffert var mellanakt själv och välkomnade flyktingarna till sverige, riktigt bra gjort att använda en plattform som denna även till en sådan viktig sak, bra Henrik!


Dessa gick sedan vidare till andra delen

Smilo

Boris rené

Oscar zia

Lisa Ajax

Saraha


Jonas Gardell hade sin artistskola om dóm gamla artisterna, han fick till det bra.


Gina och dansarna gjorde ett riktigt snyggt mellanakt nummer ovanpå det.


Till final gick sedan Oscar zia. riktigt bra att han hamnat i final, kvällens bästa nummer och frsähaste låt. Han uppträdde igen.


Till andra chansen

Zaraha

Boris rené


Till final gick slutligen Lisa Ajax, bra jobbat lisa! Hon avslutade kvällen och som sagt en bra delfinal med fräsha artister både till final och andra chansen.



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av peejay - 17 april 2017 17:22

I lördags fortsatte talang med flera nya talanger som testade lyckan framför jurryn.   Stafmagic (vidare) Tjejen stängdes in i en låda och killarna gjorde hål i den, riktigt snyggt.   Erik Ekestubbe o torbjörn ekestubbe 2 stubbz (vidare) ...

Av peejay - 2 april 2017 13:00

  Igår var det dax igen för rler talanger som testade lyckan framför talang jurryn, och naturligtvis så fick man se mycket bra grejer.   Linea med dansare Coolt att hon redan så ung levererade en hit och fixat egna dansare till sitt nummer. ...

Av peejay - 26 mars 2017 12:02

Igår fortsatte talang med jurryn på plats och alexander bard var som vanligt på hugget, han levererar verkligen i jurryn.   Simon Nicelund Han gjorde det riktigt bra, en stark singer songwriter.   The unruly movement (vidare) Bra dansnum...

Av peejay - 19 mars 2017 11:53

Per och Tilo drog igång säsongen och La gagalya frazer,David Batra, Alexander Bard och kakan intog jurry båset som talang jurryn 2017. Det blev en bra start på säsongen och det blir en spännande vår känns det som. 2010 var jag med själv i talang och...

Av peejay - 12 mars 2017 16:28

Nu är årets upplaga över och robin Bengtsson vann till sist mellon 2017 med   I cant go on, en okej hitlåt men som snappt kommer glömmas bort. Musikvärlden har ändrats en hel del och med en omvärld som ser ut som den gör med en massa hemskheter så...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards