Alla inlägg under maj 2013

Av peejay - 7 maj 2013 20:20

Denna vecka har den här låten kommit in på diggilistan och den är en del av ett projekt som handlar om att berätta för sverige om människohandel. Projektet drivs av Emanuel Ehlin och Anton Järpehag och dom har tillsammans gjort denna låten. Och som jag ser det har dom lyckats med två saker att både fåen hit samtidigt som dom nu gör någonting viktigt för världen, mycket bra.

 

Av peejay - 7 maj 2013 20:06

Eric Saade gör en överraskande låt för att komma från honom, men långt ifrån dålig. Eric Saade levererar en rmb pop hit som känns som en hi för sommarens kvällar. Kul att han exprimenterar med nytt sound.

Ny på diggilistan denna vecka.

 

Av peejay - 6 maj 2013 20:08

Igår gästades panelen av Martin Rolinski och som vanligt Malin Roos och Niklas Strömstedt.

Finland

Krista sigfrid-marry me

Hon gjör en cool pop låt redo för toplistorna. Hon påminde om Pink tycker jag.


Malta

Gianloca-tomorrow

Låten känns dammig och gammal som hämtad ur 60 talet och går obemärkt förbi.


Bulgarien

Ilitsa och stoyan-Samo shampioni

Med coola trummor och energi så lyckas dom få till en bra show och låt med folkliga toner blandat med fräsht sound 2013.


Island

Eyþór Ingi Gunnlaugsson - Ég á Líf

Okej kul att dom sjunger på sitt eget språk men låten kunde varit betydligt bättre.


Grekland

Kozamostra-alcohol is free

En äkta grekisk låt med bra ös och spädd med lite ironi och humor. På scenen kommer dom nog bjuda på bra show.


Israel

Moran mazor-Only for him

En ballad med en sångerska som ger gärnet. Utan henne hade nog låten fallit men hon lyfter den rejält i stil med Sarah Dawn Finer stil.


Armenien

Gor soyjyan-Lonely planet

En rocklåt som är svårbedömd tycker jag. Den kan eventuellt växa tror jag.


Ungern

Bye Alex-kedvesem

Låten är fullständigt död. Det är en låt som man bara somnar av, att det ska hända något med den verkar fullständigt utdömt.

 

Norge

Margaret Berger-I feed you my love

Jäklar va cool låt. Hon levererar en poplåt med stor hit potential. Hon har ett sound som välter allt . En pop/rock låt som delvis till och med ligger nära Gaga i attityden.


Albanien

Adrian –Identitet

Dom lyckas bra med en rocklåt som nog kan lyfta bra under tävlingen.


Georgien

Nordi o sophie-waterfall

Dom gör en rockballad låt skriven av G son. Den känns i och för sig inte särskilt fräsh för året. Men låten funkar okej och den lyfter helt okej.


 

Av peejay - 5 maj 2013 12:18

Äntligen har svt fått avtal som gör det möjligt att visa dessa klassiker igen. På deras nya arkiv site har dom nu börjat lägga upp bland annat Rederiet och andra serier. Här är ett klipp ur avsnitt ett med rederiet som startade 1992 och här startade då alltså den största tv serien i svensk tv historia med sina tio år i tv. På siten kommer dom att fylla på med tv serier och annat under tidens gång har dom sagt så kanske till sist finns hela denna serie där!



Av peejay - 3 maj 2013 18:00

Med anledning av Chris Kellys bortgång denna vecka kommer här en av kris kross låtar som släpptes från deras andra skiva Da Bomb som kom 1993 och var uppföljaren till Totaly krossed out skivan som dom året innan slog igenom med. På Da Bomb hade dom ett lite tyngre sound och dom rappade med mer attityd och kännsla än på första skivan. Med byxorna bak och fram så satte dom ett avtryck i hiphop världen med sitt egna mode som tog dom till framgång. Im real var en av singlarna från albummet Da Bomb. Chris Kelly R.I.P

 

Av peejay - 2 maj 2013 20:30

Chris Kelly även kallad Mac Daddy har avlidit idag av vad man tror en överdos i sitt hem. Chris Kelly slog tillsammans med kompisen Chris Smith som kallade sig Daddy Mac  med dunder och brak 1992 endast 13 år gammal med hiten Jump. Så sent som i år så återförenades killarna och Kris kross skulle ha åkt på en omfattande världsturné. Chris kelly blev 34 år gammal. Under sin karriär fick även killarna vara förband åt Michael jacksson och dom skapade street mode med sin byxor som dom hade bak och fram, som kom att bli deras signum. Ganska nyligen lästa jag om killarna och turnén som skulle komma, men som sagt livet tog en annan vänding. Chris Kelly R.I.P


Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards