Alla inlägg under juli 2015

Av peejay - 12 juli 2015 16:42

Videon så sjunger dom på spanska och det funkar alldeles utmärkt, men på singeln på spotify så blandar dom in engelska också för att slå över världen. spanska versionen heter El perdon och den engelska heter Forgiveness. Båda versionerna funkar aldeles utmärkt. Det känns sommar av detta!

Ny på diggilistan denna vecka.

Av peejay - 12 juli 2015 12:51

 

Gry var på plats och Panetoz inledde kvällen med sin hit Norge. Dom bjöd på show som vanligt.

Molly pettersson hammar uppträdde med something right. Hon var bättre än i årets mello festival med Ill be fine, detta kändes bara upprepning.


Gry pratade med backyard babies om deras återförening. Dom körde sedan sin nya singel 13 ore nothing. Detta kändes riktigt fräsht, en cool rocklåt bra hit!


Gry pratade med Devetdu om deras sommarhit Fy fan va stek som tog sig in på diggilistan i juni. Sedan uppträdde timoteij med sin nya låt Milky way som släptes i fredags. Dom levererade ännu en klockren hit i sann timoteij anda!


Gry pratade sedan med panetoz och devetdu uppträdde med sin sommarhit Fy fan va stek. Bra show och hoppas nu låten blir ännu störren än den hittils varit.

Panetoz avslutade sedan kvällen med en mix av sina hits! 

Av peejay - 11 juli 2015 22:08

Galet och exprimentelt och riktigt vågat, Robyn fortsätter ligga i täten och hon levererar ännu en gång. Det är modigt av henne att släppa en sån här typ av låt som är ganska ohittig, men hon gör det och hon vågar dra på gränserna. Hon fortsätter nu att samarbeta med andra mer än att släppa heöt själv och det gör att hon fortsätter överaska.!

Ny på diggilistan denna vecka.

Av peejay - 10 juli 2015 17:59

Nu finns byhåla i svt arkiv så det känns som att dom även borde komma upp här, Ronny och Ragge. Året var 1993 och dom släpte albummet lets pök och flera singlar som tog sig in på toplistan. Rara söta Anna blev en utav dom största hitsen som dom fick, och vilken hit det blev!

30 juni 1993 lyckades albummet toppa den svenska albumlistan så det blev en stor succé och turné för Fredde Granberg och Peter Settman som Ronny och Ragge.


Av peejay - 10 juli 2015 17:07

 

Petra drog igång kvällen på Skansen med Stockholm i mitt hjärta, med text om  artisterna. Bo Kaspers orkester startade sedan kvällen som första akt. Dom sjöng låten sommaren. Sedan sjöng dom allsång med låten man ska leva för varandra.


Danny körde sin hit Det brinner i bröstet. Detta var riktigt snyggt nummer med dansarna. Riktigt kul att petra nämnde i intervjun att dom gått i gymnasiet tillsammans. Han sjöng sedan båtlåt som allsång.


Gruppen milda makter sjöng Tore skogman och sedan uppträdde jill jonsson och doug segard tillsammans . låten var tuvärr väldigt trisst men, men Jill vara bra som hon brukar. Hon avslutade med vilken härlig dag som allsång.

Magnus Carlson sjöng sedan sin hit från festivalen Möt mig i gamla stan, bra show magnus! Han avslutade sedan med orups pojkarna på rad som allsång.

Isa uppträdde sist med sin festival hit dont stop och hon avslutade kvällen. 

Av peejay - 7 juli 2015 16:35

 

Per Anderson inledde programmet med allsång med lotta. Sedan sjöng kristin amparo  I see you på taket, det såg riktigt mäktigt ut.


Jtr uppträdde med centre of every wear och sjöng eloise som allsång. Sedan sjöng charlotte perelli bröllopsvalsen och per anderson intog scenen och han lyckades i alla fall få lite fart på kvällen. Han sjöng sin egna allsångslåt också på böljan blå.


Madcon uppträdde med sin nya låt Dont worry, en riktigt bra låt. Bra show madcon!


Lotta, Kristin amparo och charlotte perelli avslutade sedan kvällen tillsammans på scenen!

  

Av peejay - 6 juli 2015 18:53

Fullständigt galen låt detta men den funkar utmärkt med sitt sköna beat och Lidas coola rap, då spelar resten ingen roll. Detta är så galet att det kan bli en av sommarens stora hiphop hits om den fortsätter att hålla sig kvar. Snygg video ocså som dom ser ut att tänkt till.

Ny på diggilistan denna vecka.

Av peejay - 6 juli 2015 16:28

  

Vår eurovision vinnare Måns Zelmerlöf drog igång kvällen på grönan! RIktigt bra måns!


Gry pratade sedan med Hasse Andersson om succen med guld och gröna skogar. Han drog sedan igång på scen och fick igång hela publiken.


Vi fick se klip från u21 firandet och heavy tiger uppträdde med låten salgon kiss. Dom släpte låten 2014 och dom var riktigt bra, hoppas dom slöpper nytt på diggilistan i år.


Gry pratade med the foo conspirizy och nya namnet med conspirizy. Och det uppmärksammades att sommarkryset firade 100 avsnitt sedan starten, och det blev tårta.


Loveantell uppträdde med låten america. Sedan pratade gry med måns om eurovision segern och tiden som varit efter den. 


The foo conspiricy uppträdde med run with us. Dom lät inte särskilt överraskande nu heller. Sedan avslutade hasse anderson och måns zelmerlöf kvällen med änglahund.  

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards