Alla inlägg under mars 2015

Av peejay - 20 mars 2015 18:15

I hitlåtens historia denna vecka var det Ace of base historia som det handlade om, och bland annat om inspelningen av denna video All that she wants. Låten släpptes 1993 och blev gruppens största succé och deffenitiva genombrott. Singeln sålde i fyra miljoner ex världen över och är gruppens enda etta på brittiska singellistan för övrigt.

 

Av peejay - 20 mars 2015 18:03

Istället för svenska melodifestivaken så satsade Erika på irlands festival och kom trea med denna hiten. Hon var tidigare med i idol 2009 och släpper nu sin debutlåt Break me up. Med sin igentligen ganska enkla basic låt så  lyckas hon få den till en klockren hitlåt som fastnar direkt. Hon är ny på diggilistan denna vecka med låten.

 

Av peejay - 18 mars 2015 18:34

Roshana var tidigare med i gruppen love generation och deltog som soloartist i idol 2011. Hon gör nu sin solodebut med en riktigt bra låt As i am som är ny på diggilistan denna vecka. Hon låter nästan som rihanna och hon känns väldigt proffsig. Jag tror hon kan leverera mer efter denna.

 

Av peejay - 16 mars 2015 18:56

Måns var med i nyhetsmorgon i morse och pratade om segern i festivalen i lrödags och om den kommande eurovision tävlingen. Veckorna framöver blir riktigt spännnande och följa honom för att se om han blir en snackis ute i europa vilket jag tror krävs inför detta. Numret och låten är riktigt bra och nu återstår att se hur långt det röcker.

 


Av peejay - 16 mars 2015 18:41

Major lazers första singel för i år och den känns fräsh, nästan lite reggae i botten och ett malande sound som sätter sig ganska direkt. Ny på diggilsian denna vecka.

 

Av peejay - 15 mars 2015 12:25


  

I går var det så dax för finalen av melodifestivalen 2015. Vi fick en återblick från årets deltävlingar och sedan startade finalen från Friends arena.

Sanna och robin sjöng final countdown med conchita wurst. Och sedan sjöng conchita wurst sin vinnarlåt Rise like a phoenix från förra året. Efter detta drog sanna och robin igång finalen  och i finalen uppträdde

Samir och viktor

JTR

Dina Nah

Jon henrik fjällgren

jessica andersson

måns selmerlöf

linus svening

isa

magnus carlson

eric saade

mariette

Hasse Andersson


Filippa bark dök även upp här i finalen som sidekick. Vi fick sedan se när björkman träffade stonehage och i videon bakom syntes lili och sussie som också var med på scenen sedan vilket var lite kul.


Vi fick sedan poängen från internationella jurryn och efter det så låg m¨ns högst upp och sedan kom Mariette och jon henrik.


Gruppen Dirty loops gjorde cover på undo. Men detta föll ganska snabbt, rörigt.


Sanna och robin sjöng en sista låt tillsammans om säsongen och efter det så fick vi våra röster.

Måns vann slutligen Med Hereos. Han fick bra av internationella jurryn så nu gäller det att nå toppen i eurovision, hur det går är riktigt svårt att förutspå. Han är veteran och det är inte alltid det har varit till fördel i eurovison men det återtsår att se fördelen är natruligtvis att han är rutinerad både som artist och programledare och han vet vad han gör. Detta kan gå hur som helst känns det som men han är en bra artist och nu har han en fräsh bra låt som känns rätt i tiden. Nu återstår det att se hur långt det räcker, grattis måns och lycka till.


 

Av peejay - 15 mars 2015 12:14

I morse var Loreen med í nyhetsmorgon och pratade om nya plattan som kommer snart och sin karriär sedan vinsten i eurovision 2012. Väntar med spänning på hennes nya skiva hoppas på den, hennes debut håller än och det känns som hon är här för en riktigt lång karriär som få klarar i dessa tider. Men om någon klarar en lång hållbar karriär så är de hon.

 


Av peejay - 13 mars 2015 18:04

Året var 1991 och med denna singel kan man säga att sagan om army of lovers tog fart rejält. Den blev en enorm hit världen över och räknas i dag till en riktig klassiker. Just denna vecka känns valet av 90-tal låt väldigt rätt i svt denna vecka så pratade gruppen om sin karriär och där fick man en rejäl inblick i deras minst sagt turbulenta och samtidgt fantastiska framgångssaga.

 

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards