Alla inlägg under oktober 2014

Av peejay - 17 oktober 2014 18:02

Jag var inget större fan av Cardigans under 90-talet men 98 så överraskade dom rejält med plattan gran turismo och denna hiten my favorite game som första singel från plattan. Sibgeln slog ordentligt och det kom fram en helt annan sida av cardigans ´som var coolare än innan. Singeln gick naturligtvis bra på toplistrna världen över och i Sverige så klart.

 



Av peejay - 13 oktober 2014 18:42

Det finns inte så mycke att tillägga utom att Zara fortsätter att en en gång leverera hit på diggilistan. Hon bevisar hur mycket hon har att ge och att hon klamrar sig kvar och det verkar som om hon kommer kunna göra det även framöver. Hon är en artist man även vill ha albummet med som kommit nu för det känns som om det är bara början på hennes karriär än så länge.


Av peejay - 13 oktober 2014 18:26

Nu är han tillbaka med ny singel efter ett tags tystnad sedan wake me up och hey brother förra året. Han fortsätter utveckla sitt signum från dessa två hits och låten känns avicii direkt och naturligtvis blir detta en hit kan knappast bli på något annat sätt tycker jag. Sången har Robbie williams tagit hand om så jag kan säga att det är enligt mig första gången han låter intressant. Hoppas på hit för denna kombination Avicii bevisar i alla fall att han tänker hänga kvar ett tag till som ny på diggilistan denna vecka så fortsätter han nu att regera på  dansgolven och listorna.

 

Av peejay - 11 oktober 2014 13:23

Av peejay - 11 oktober 2014 13:23

Av peejay - 11 oktober 2014 12:55

 

Temat igårvar 80-talet med många klassiska hits från historien. Kvällen till ära var även jurryn 80-tals stylad i ett klipp. Vi fick även se klipp från Idolernas idolvecka.


Rolf-Into the groove

Kul grepp att ta Madonna låt, men detta blev väldigt monotont i sången och hackigt.


Mollie-Walking on sunshine

Vilken show! Hon gjorde en arena show med glädje och energi.


Niklas-Broken wings

Han levererade kanon i sitt expert område 80-talet.


Lisa-Im so excited

Hon lyckades göra 2014 av låten, som cover skulle hon kunna släppa den som singel.


Fanny-Sweet dreams

Nästan som om grungen mötte sweet dreams, coolt.


Philip-Sunday bloody sunday

Han kändes stabilare nu och han levererade som artsit.


Matilda-What a feeling

Stabilt och bra. Hon levererade rakt av denna hiten.


Ludvig-Africa

Det var lite tamt i början men det tog sig i refrängen.


Josefin-Holding out for a hero

Proffsigt var bara förnamnet. Hon tog scenen och tog låten rakt in i 2014!


Petter-Kiss

Det hände inte mycket alls med denna tunna låt. Det blev platt.


80-tals artisterna Tommy Nilsson och Tone norum sjöng sedan sin stora hit Allt som jag känner, ett bra framträdande i nostalgisk mening.


Rolf åkte slutligen ut denna vecka ur Idol vilket var ganska tippat med tanke på att låten inte blev särskilt bra tuvärr.


Av peejay - 10 oktober 2014 18:17

Låten var ledmotivet till filmen Dangerous minds en stor filmsuccé 1995 och låten blev även den en jätte hit världen över. Det var den första raplåten som sålde mer än en miljon exeplar och som kom högt både på amerikanska och brittiska topplistorna. Han har efter karriären i musiken fortsatt som skådespelare och haft en del roller i film och tv serier.

 

Av peejay - 8 oktober 2014 18:11

Äntligen är Eliphant tillbaka och denna gång har hon med sig en dansk tjej som heter Mö. Låten one more tar sig mer och mer även om den inte är lika direkt som hennes andra, men den blir bara bättre och bättre. Idag var den med baldn låtarna som Fredrik strage recencerade i nyhetsmorgon och förhoppningsvis så är det nu den kommer igång på allvar efter att legat ute en kortare tid utan fart. Personligen har jag väntat in den för att se vad som hände med den och som sagt idag när strage tog upp den så kändes det som att nu är Eliphant verkligen tillbaka, hoppas också att hon kommer in på p3 med denna hon gjorde ett lysande debutalbum och nu vill jag ha uppföljaren!

 

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards