Alla inlägg under oktober 2014

Av peejay - 24 oktober 2014 18:11

Nobodys wife var hennes andra singel men det känns som den första för det var här det small till rejält. Låten blev en världshit och blev den holländska sångerskan stora internationella genombrott 1997. Sedan var det tyst på listorna tills förra året då hon medverkade i eurovision med birds. Tuvärr sågade jag den låten och jag håller fast vid det den var inte kul alls. Men här var hon kanon med nobidys wife.

 

Av peejay - 23 oktober 2014 17:40

I sommras samarbetade dom på låten lovers on the sun och det blev en av dom bästa låtarna jag tror David Guetta släppt bland alla sina hits. Nu är dom tillbaka och samarbetar en en gång och succén lär upprepa sig, säger bara en sak detta är en klockren hit ny på diggilistan denna vecka.

 

Av peejay - 22 oktober 2014 17:48

Tung bra danslåt som har ett bra tryck. Garmani kommer från Sverige och släppte enligt nätet singeln rumble redan förra året. Här kommer han med Zaza som är en riktigt bra danslåt som funkar direkt och rösten här och där gör att den inte blir förplatt utan att det händer något. Ny på diggilistan denna vecka.

 

Av peejay - 21 oktober 2014 18:06

Detta låter spännande en house duo från Halmstad som består av Emmy Altemyr och Jasmina Mujcinovic. Rebecka och fiona har banat vägen känns det som när man hör dessa tjejerna. Hård techno och dom lyckas kanske få till sitt helt egna uttryck framöver men detta är riktigt bra redan nu, men för att klara sig kvar så kan dom behöva det. Detta känns fräsht och tungt som en klublåt som fullkomligt kan välta omkull vilket dansgolv och klubb som helst. Ny på diggilistan denna vecka.

 

Av peejay - 20 oktober 2014 18:42

Vilken possitiv överaskning msåte jag säga. Han var bra  i Idol men sedan blev det tyst efter förra åretssäsong. Men nu är han tillbaka med en hitdänga som heter duga. Hans singel dårarna funkar kanon och passar såväl radion som dansgolv. Det är som om han ligger precis emellan dans och pop och det känns som om syntarna har gjort låten till vad den blivit, en hit! Ny på diggilistan denna vecka.

    


Av peejay - 20 oktober 2014 18:03

Igår var dogge med i nyhetsmorgon och berättade om vägen tillbaka och om sin bok som kommer nu. Det var en bra intervjuv som han gav och jag hoppas på boken och på mer musik ifrån honom som han började prata om är på gång. Han berättade även om studierna han gör i teologi för att kanske en dag bli präst.

 

Av peejay - 19 oktober 2014 12:05

 

Höstens sässong drog igång och vi fick en pressentation av artisterna Orup, Love Antell, Ola salo, Kajsa grytt, amanda jenssen, Johan Tkarlson från familjen och Carola.


Ola tog sedan tag i dagen som dagens huvudperson. Vi fick se tillbakablick på the arks karriär som startade 2000 och slutade 2011 som grupp. Nu är Ola soloartist.


Orup-The echochamber ekokammare

Riktigt bra start orup. Han gjorde en svensk version av låten med tung bas och syntgång.


Ola berättade om sin uppväxt i en kristen miljö och vi fick se klipp från the ark från 91.


Amanda Jenssen-Comed you comed I

Lite prägel fick hon till men blev ganska tunnt tuvärr.


Ola berättade om sin bisexuelaitet i ungdomsåren som blomstrade ut och satte prägeln på The ark.


Love Antell-En av oss kommer dö ung

Hans svenska version av one of us gonna die young blev tuvärr inte mer än en översättning av orginalet.


Dom spelade sedan crickret tillsammans men carola skadade tuvärr benet under spelet vilket var tråkigt för henne men hon kämpade sig sdean vidare i programmet the show must go on.


Kajsa Grytt-It takes a fool to remain sain

Hon kan nog leverera framöver det vet jag inget om. Jag vet inte mycket om Kajsa grytt ännu men jag hoppas på vassare grejer än detta.


Ola pratade om valet att köra på engelska för att nå ut i världen. Men stälde in usa efter sitt skämt om ett plan i och med 11 september.


Carola-Tell me this night is over

Riktigt bra. Hon gjorde en pop ballad med fräsht sund och hitptential. Den kändes 2014.


Ola pratade om sin roll som Jesus i jesus christ superstar som han gillade att göra.


Johan T karlsson-Göra slut med gud

Han gjorde en svensk version av Breaking up with god. Han gjorde en cool elektrolåt som lyfte upp låten riktigt bra.


Ola och carola avslutade sedan kvällen tillsammans på scen. Nästa vecka är det orups dag, efter denna toppenstart på årets säsong.


Av peejay - 18 oktober 2014 13:04

Kvällens tema var att Idolerna skulle uppträda med låtar av superstjärnor. Till sin hjälp hade dom fått dansare att ha med i numret, och dom skulle också dansa själva.


Lisa-Toxic

Hon lyckades bra med ett snyggt nummer med dansarna.


Filip-Deamons

Stelt och platt. Han skulle här för det första valt en danslåt och inte en sån här platt låt.


Niklas-Just the way you are

Detta kändes hackigt och obekvämt med dansen.


Matilda-High state of mind

Hon började vid pianot sedan gick hon upp till dansarna, då blev det bra som helhet.


Fanny-I dont want to be

Det blev tuvärr platt fall vilket hon inser själv också.


Josefin-I realy dont care

Vilken clubstjärna! Hon var bäst och tog temat på riktigt ikväll.


Molie-Crazy in love

Hon låg inte långt efter Beounce i dansen här, proffsigt.

 


Petter-Just give me a reason

Han missade helt redan från låt valet, en dasnlåt fattades först och främst.


Ludvig-Bad romance

Jäklar vad bra, visst inte mycket dans från honom. Men elgittaren på max till gagas hit med två dansare på scen som han involverade i numret så lyckades han med danstemat alldeles utmärkt. Han skulle kunna släppa denna som cover.

 


Ariana Grande uppträdde med idolerna, hon gjorde en bra show tycker jag. Hon gjorde även hiten från i sommras Break free!


Niklas åkte slutligen ut och jag tror att han tuvärr fallit för att han inte varit en artist för 2014 utan grötat i 80-talet och det är inte rätt nu.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards