Alla inlägg under augusti 2014

Av peejay - 4 augusti 2014 18:42

I topp denna vecka på diggilistan som nykomling är denna killen Troye Sivan med låten Happy little pill, och han är videobloggare från austarlien 19 år gammal. Han är den första videobloggare som lyckas få sin låt i top på listan även om andra tagit sig in, men dom har inte lyckats lika bra. Hans happy little pill är en rikttigt tung elektrolåt som funkar kanon. 

 

Av peejay - 3 augusti 2014 12:52

 

Gry drog igång kvällens sommarkryss från Grönan denna löärdagkväll.


Patrik Isaksson uppträdde med sin nya låt slåss för oss. Överraskande bra efter att varit ganska trisst länge så har han nu kommit tillbaka där han började och var bra med hitkänsla.


Elisa sjöng sin senaste hit från festivalen i å Casanova.


Anton ewald och danska medina tillsammans uppträdde med ny cool låt This could be something. Riktigt bra samarbete dom lyfte varandra. Kul att se medina igen hon har varit borta ett tag nu.


Gry pratade med elisa och kevin walker om hur dom är som tävlingsmännisor.


Linda prichard uppträdde med sin nya låt Drummerboy. En ösig hitlåt riktigt bra, kul med nytt från linda.


Kevin walker uppträdde med låten the real thing. Tuvärr kevin detta var helt platt och anonymt.


Elisa avslutade kvällen sedan med dolly partons 9 to 5

 

Av peejay - 2 augusti 2014 13:57

För ett tag sedan nockade hon oss rejält med en tung låt som Drottningen är tillbaka är, som låter 2014 lång väg i soundet. Att en artist som Titiyo efter så många år i branchen släpper nytt och nu på svenska är så coolt och att hon tar hjälp av ena halvan av lorentz och m zakarias som producenter är hur häftigt som helst. Vad händer dels så låter hon som om hon skulle debuterat nu i och för sig gör hon det på svenska men soudnet och allt känns som det album släpp i höst som man väntar på på riktigt är hennes. Videon som släppts nu ett tag efter att låten släpptes skulle aldrig lafts upp här eftersom låten redan recencerats men detta är ett undantag för hon lyckas med en video där hon lyckas få en heöhet mellan soudet och känslan i videon och den gör också att plattan blir ännu mer efterlängtad hoppas den släpps snart.

Av peejay - 1 augusti 2014 13:11

Jag har tidigare bloggat om graafs hit you got what i want, men dom släppte även denna hit Give it up som var uppfäöljaren till you got what i want. Dom släppte även sitt debutalbum graaf sisters 1998 systarna i graaf hette Hannah och Magdalena Graaf.

    

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards