Alla inlägg under juli 2014

Av peejay - 11 juli 2014 18:31

Låten släpptes först redan på slutet av 40 -talet men en ny version av låten kom 1999 och nu med denna artisten Lou bega. Det blev en stor sommarhit världen över och kom på tredje plats på billboardlistan bland annat.

 

Av peejay - 9 juli 2014 18:36

Låten är gjord av den franska alternativa folk/rock gruppen Lilly wood and the prick och i juni tog sig den tyska djen och producenten Robin shultz sig an låten och remixade den och släppte den i juni. Låten har redan toppat listorna runt om i världen och nu är det våran tur. Ny på diggilistan denna vecka.

 


Av peejay - 9 juli 2014 18:05

 

Petra drog igång kvällen med Stockholm i mitt hjärta och sedan leva livet som allsång.


Elisas sjöng De ska va lätt. Dom fick grammis i våras för årets dansband. Hon sjöng sedan en sån karl som allsång.


Linda Pira brände av Knäpper mina fingrar och jag säger bara en sån show. Hoppas på album snart. Hon sjöng sedan Lisa nilsons Varje gång jag ser dig som allsång, kul med udda allsångsval.


Björn skifs sjöng Solglasögon och sommarbil, alltså att en artist som Björn gör en sån här sommarhit låt 2014 efter alla år är ritkigt coolt, diggilistan nästa. För första gången på 15 år åker han nu även på sommarturné. Han körde sedan michelangelo som allsång.


Jon Henrik fjälllgren sjöng sin joyk Daniels joyk. Han berätade sedan om när han började med musik.


I just want to be cool gruppen körde sin debutlåt som kommit på webben. En riktigt galen och härlig sommarplåga #självis.


Peter och viktor spelade sedan klassikt, jag kände faktiskt igen den från tv serien om Bert.


The foo avslutade sedan kvällen med All over the world. Dom lyckades förut med covern på Freestyler men lyckas inte på egna ben riktigt. Dom körde sedan petters så klart som allsång och här lyckades dom bättre.


Björn skifs avlsutade sedan kvällen med sin hit Hooked on a feelin, som firar 40 årt i år!



Av peejay - 8 juli 2014 18:30

 

Nanne Grönwall inledde kvällen med one more times hit Highland. Sedan uppträdde Erik Bazillian och Niklas strömstedt tillsammans.


Mikael wihe sjöng låten vem om inte vi men den var rätt seg och det hela kändes platt och segt men sedan när han sjöng sin Flickan och Kråkan som allsång då small det till och hela publiken kom igång. Rysningar helt klart.


Lena Philipson tog sedan över showen på top med Lena anthem.

 


Jessica Andersson sjöng Aldrig aldrig en låt tillägnad sin son. Sedan bjöd hon på show och allsång tillsammans med Lena och Nanne och låten En jävel på kärlek.


Bobby Kimble från Toto uppträdde med klassikern Rosanna, och sedan fortsatte han med africa och hold the line.


Jessica och Lena  och nanne prtade om turnélivet på diggilooturnen och dom avslutade sedan kvällen på scen med även Niklas strömstedt.

 

Av peejay - 7 juli 2014 18:34

 Charlotte perelli sjöng låten One Night only från musikalen Dreamsgorls. Hon gjorde ett ösigt framträdande med fyra bra dansare.


Ella Henderson sjöng ghost en riktigt bra hitlåt som släptes i juni. Hon vra finalist i x factor 2012.


Charlotte Perelli sjöng gråt inte mer Argentina, svensk version av Dont cry for med argentina.


Ebbot Lundberg uppträdde med låten Backdrop people. Det var inget överraksande tuvärr.


Vance joy sjöng sin hit Riptide, men det var bara stelt och den lyfte inte låten.


Eftersom jag ej sett hela programmet och ej haft tid så blev det bara att jag såg klippen på dessa och därför ganska tunn blogg denna veca´ka.


Av peejay - 3 juli 2014 18:23

 

Petra startade kvällen med Stockholm i mitt hjärta.


Nina Person från cardigans stod själv på allsångsscenen för första gången. Hon sjöng Animal heart, men detta kändes tuvärr rätt platt trots allt.  


Petra var riktigt bra i allsången till små lätta måln. Hon fick verkligen med publiken.


Jaly chela sjöng zigenarlägret en gammal visa från 30-talet.


Sanna Nielsen uppträdde med undo från årets eurovision och vinnare av melodifestivalen. Först var det lite tunnt med bara akustiskt men när trummorna kom in small det till. Hon sjöng sedan sommar sommar sommar som allsång.


Marcus crunegård sjöng du stör dig hårt på mig.  Sedan uppträdde också Seinabo sey med sin låt trubbel, och hon sjöng sedan allsåg med låten trubbel.


Gunhild carling sjöng och spelade harpa och nina person avslutade hela kvällen på skanensen.

Petra var stabil och bra idag och växer in i rollen med skansen!




Av peejay - 1 juli 2014 18:43

 

Lotta inledde kvällen med Herreys gamla hit Diggilo diggiley. Sedan kom sean Banan in och sjöng sin version av Diggilio diggiley.

 


Rickfors , ronander och hylander sjöng sin nya låt från midnatt fram till gryningen, och jag lär säga att dom överraskade med en sån här pass tung låt gubbarna. Sedan brände dom av ricksfors gamla hit vingar.


Per sjöng varmkorv boggie utklädd till korv. Han överraskade här tycker jag.


Helena Paparizou uppträdde med sin festival hit survivor, så bra. Hon gav gärne på scen och sjöng sedan idas sommarvisa som allsång.


Sven bertil taube berättade historia och sjöng. Sean banan gjorde sin egen version av oah hela natten. Fullständigt galet som sig bör med sean. Sedan sjöng han Hon kommer med solsken som allsång.


Lotta pratde sedan med dom gamla rockrävarna om deras turne som drar igång och om rocken. Dom avslutade sedan kvällen med ronanders gamla hit Gör mig lycklig nu.


Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards