Alla inlägg under februari 2014

Av peejay - 7 februari 2014 18:13

Tidigare har jag bloggat om hiten ich bin wieder here men tyskan lyckades på tyska få till några hits på listorna och denna hiten som kom 1999 lyckades däremot bara bli etta i Norge. Hon har efter sin karriär på toplistorna arbetat som programledare och även deltagit i tyska versionen av Fångarna på fortet.

 



Av peejay - 5 februari 2014 18:15

Danska sångerksan Sanne Salomonsen blev en av Danmarks största artister under 80-talet. Hon hade flera hits genom åren och lyckaedes bygga upp en stabil karriär som artist. 1989 kom denna hiten Hvis du forsotd som är en av låtarna man förknippar henne med som artist än idag tycker jag. 2005 fick hon en comeback här i Sverige när hon medverkade i Melodifestivalen med låten Higher ground och kom sjua i finalen med den.

 

 

Av peejay - 5 februari 2014 16:15

Så är det dax, Hasse Aro gör ikväll sin sista sändning i efterlyst som programledare efter hela 23 år i programmet. Han har blvit efterlyst med hela svenska folket och ikväll är det verkligen en epok som är över i och med hans avgång. Programmet ska däremot fortsätta vad jag förstår och att ta över efter hasse blir verkligen inte lätt tror jag, men jag hoppas att dom hittat en person nu som verkligen brinner för programmet som Hasse Aro har gjort för annars blir det nog svårt att få programmet att överleva, men efter så många år så är Efterlyst är ett program som fortfarande behövs och är relevant i samhället. Programmet ger en djupare analys av saker som vi läser om i media och hör på nyheterna, ett komplement. Bilden är från 1990 och Hasse ska börja sin bana som programledare för programmet. Man kan även se Hasse i flera filmer som gjorts under alla år under hans tid på efterlyst där han har fått vara med och spela sig själv, bland annat så sent som i Beck filmen Levande Begravd och han var med i komedin En på miljonen 1995 och även där spelade sig själv i efterlyst.

 

Av peejay - 4 februari 2014 16:24

Med pitbull kan det nog inte bli annat en hit och Austin Mahone satsar helt klart på det också och har då naturligtvis yagt hjälp av Pitbull på sin nya låt Mmm yeah. Det är en malande låt som etsar sig fast direkt, som gjord för dansgolven och listorna! Han ly kades med what about love i sommras som en helt okej låt men nu låter han vassare med pitbulls draghjälp.

Ny på diggilistan denna vecka.

 

Av peejay - 3 februari 2014 18:17

I september ungefär släppte hon sin första låt Nu. Den blev kanske inte lika stor sóm jag hade hoppats men nu är hon tillbaka på diggilistan med denna låten Störst, en låt som behåller soundet från sist med Nu och bevisar att hon har sitt sound klart. Hoppas nu att hon lyckas fortsätta och kanske släppa platta framöver!

 

Av peejay - 3 februari 2014 18:07

För någon vecka sedan eller så hörde jag en bit av denna låt och insåg att det var bara en tidsfråga innan den kom in på digilistan och nu är den där som ny denna vecka! Lili och Susie har gett oss många hits genom kariären men denna gång blev jag extra imponerad. 2009 i melodifestivalen gjorde dom en riktigt bra hit också show me heaven, men då var det ändå ett sound dom haft som varumärke hela tiden, men naturligtvis var det en bra låt.Men nu har tagit sitt sound och packeterat det för 2014 års klubscen och låter minst lika bra som förr men nu även i ett sound som verkligen känns idag.

 

Av peejay - 2 februari 2014 12:44

 

I går drog så årets melodifestival igång och det började med att vi fick se glimtar från eurovision och emelie de forest vinst i Malmö förra året. Till tonerna av Teardrops och annat drog Nour El Rafai och Anders jansson igång årets första deltävling.


Yohio-To the end

Jag hade hoppats på något tyngre denna gång men detta blev bara en okej låt varken mer eller midnre.


Mahan Moin-Aleo

Hon gjorde en riktigt bra show med en riktigt bra danslåt, med häftiga toner.


Linus Svenning-Bröder

Låten lyfte sig allt starkare, och han lyckades göra en högst personlig och allvarlig låt utan att för den delen tappa hit känslan.


Elisa Lindström-Casanova

Hon gjorde en låt av klassik schlager, men den kändes trotts det ganska fräsh och bra i soundet.


Alvararo Estrella-Bedroom

Han levererade en danshit med Jacksson vibbar. En snygg scen show och dans i Jackson stuk.

 


Ellen Benediktson-Songbird

Hon framförde frankrikes bidrag på repet av eurovision förra året och nu gjorde hon sin solodebut. Det kändes först som om balladen skulle funka, men den lyfte sig likson inte utan blev rätt platt.

 


Sylvester Schlegel-Bygdens son

Han var tidigare med i The Ark och solodebuterade nu i festivalen. The Ark har aldrig tilltalat mig och denna solodebut bjöd inte på några överraskningar heller.


Elena Paparizou-Survivor

Hon gjorde en pampig låt med bra tryck! Hon visade lite annan sida och levererade kanon!


Anders uppmande sedan till röstning likt en politiker han var riktigt kul här. Vilken kraft han hade i numret!


Dessa gick sedan vidare till andra omgången

Linus Svennign

Elisa Lindström

Ellen Benedikson

Elena paparizou

Yohio


Vi fick en glimt av Dansmarks planeringsmöte inför eurovision, en riktigt bra scetch. Gina Dirawi var sedan med via sin surfplatta, säger bara bra Gina!


Dirket till final gick sedan följande

Yohio blev föst och han körde sin låt igen.


Till andra schansen gick följande

Lunus Svenning

Elena Paparizou


Till final gick sedan Ellen Benediktson och hon fick avlsuta kvällen.


Bra start på årets festival nu är vi igång, följ mig som vanligt varje vecka här på bloggen.

 



Av peejay - 2 februari 2014 12:34

Igår tog Elena till andra chansen i melodifetivalens första deltävling men lyckas hon ta sig til final och kanske vinna så har hon redan rutin på det hela. Redan 2005 solodebuterade hon i eurovision för grekand och vann med My number one.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards