Alla inlägg under december 2013

Av peejay - 16 december 2013 18:56

En reggae och techno hit i ett får man säga här. Dom kunde fallit på den splittrade produktionen men det är något som funkar riktigt bra här lär jag säga. Den känns väldigt exprimentell utan att tappa hitpotentialen och i stället kännas väldigt cool och spännande! Ny på diggilistan.

 

ANNONS
Av peejay - 16 december 2013 18:34

Låten har redan debbaterats men det viktiga med låten hittade jag bland youtube komentarerna, man ska inte ta låten för bokstavligt utan fokusera på det viktiga, att Poängen är att vi alla är människor oavsett vilket ursprung man har är det som han vill få fram. Jag tycker att den komentaren var väldigt bra om denna låten. Han har nu även fått t emot 5i12 priset för sina insatser i viktiga samhällsfrågor och han höll även tal i riksdagen. Ny på diggilistan denna vecka.

 

ANNONS
Av peejay - 15 december 2013 12:50

 

Det var sista dagen på Gotland för artisterna och dom prtade lite kring seína egna tankar om veckan på ön. Dagens aktivitet var att måla av varandra två och två, och sedan var det dax för lunchen med duetterna.


Bo och Lill-Undantag

Ritkigt bra. Dom passade kanon som duett par i Bo kaspers stora hit.


Lill och Ebbot-Musik ska bygga utav glädje

Hans mörka röst och Lills ljusa blev en häftig kombination.


Ken och Titiyo-Stockholm city

Vilken utmärkt kombination. Titiyo höjde Kens låt och dom borde göra en egen hit tillsammans nu.


Ulf fick sedan följa med ebbot när han skulle va med i hans film. Man undrar vad det ska bli av den kanske ett på på youtube framöver vem vet.

Sedan var det dags för sista förfesten innan dom satte sig till den avslutande middagen.


Titiyo och Ulf-We wie

När denne släpptes var det hon och stakka bo. Denna med Ulf vara minst lika kanon. Tungt och mäktigt.


Agnes och Ken-Amazing

Klockren kombination av Agnes sång och Kens svenska rap. Det blev udda och riktigt bra.


Ebbot och Agnes-You  are the beginning

Agnes lyfte låten bra ocg gav den lite extra touch som behövdes.


Ulf och Bosse-Livet är en fest

Dom rockade loss till nationalteaterns klassiker. En top avslutning  på årets sässong!

   


Av peejay - 15 december 2013 12:43

Sunes julkalender från 1991 är en av dom bästa som vi haft och avsnittet med lucia firandet var inte sämre. Sune vill inte ha strut på huvudet och sätter i stället på sig en stövel vilket får rektorn att bli alldeles rasande på honom.

Av peejay - 13 december 2013 19:31

Nina var en tysk sångerska som sjöng först med gruppen Captain hollywood project och sedan fick hon en stor hit med bland annat denna låten Until all your dreams come true. Låten kom 1995 och var en av hennes solohits som hon fick.

    

Av peejay - 12 december 2013 19:08

Günter har varit borta ett bra tag från listorna men nu gör han comeback med en tyngre clublåt. Texten får man ta för vad den är ironi på hög nivå och likaså Gúnter själv som vanligt. Men till skildnad från förr så har han nu vässat till sig med ett tyngre och mörkare clubsound vilket deffenitivt behövs om han ska lyckas igen tror jag.

aftonbladet.se står det om hans comeback idag.

 

Av peejay - 11 december 2013 18:18

Så sent som 2006 eller omrking så hade Infernal en stor hit med en egen version av just denna hiten Self Control, här är orginalet som även det håller riktigt bra än idag. 1984 kom sångerskan Laura Branigan med denna hiten Self control som blev en av dom populärste låtarna i Europa sommaren 1984. Laura kom ifrån USA och Self control blev hennes största internationella hit.

 

Av peejay - 9 december 2013 18:23

Jag skrev i Lördags att för första gången så var det en danshit som vinnarlåt i Idol så den här kommer Kevin att slå med och mycket riktigt idag är den veckans hitvarning på rix fm. Men sedan gäller det att han levererar fler rejäla hits som denna och det återstår att se om han grejar det, själv är jag tveksam till det. Men framtiden får utvisa hur det går.

 

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ peejay med Blogkeen
Följ peejay med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se