Alla inlägg under juni 2013

Av peejay - 24 juni 2013 18:46

Avicii fortsätter leverera på top och denna gång överraskar han oss rejält med  att korsa country och techno i en fulländad sommarhit! Kanske kommer vi få minnas sommaren 2013 med denna låten för så udda är den faktiskt! Avicii har gett oss flera hits och om han nu satsar på att regera över sommarens partyn och dansgolv så har han verkligen alla möjligheter att lyckas! Han är hitvarning på rix fm denna vecka och det är nog bara början på denna sommarhit!

 

Av peejay - 23 juni 2013 20:04

Gry drog igång sässongens sommarkryss från Gröna Lund.


Darin uppträdde med Check you out. Han bjöd på bra show och drog på det sättet igång sässongens sommarkryss!

   


Sedan pratade Gry med Darin oom stora ögonblick i hans karriär.


Timoteij sjöng Strötåg. Tuvärr var låten inte lika ösig som deras flesta men dom gjorde bra framträdande så klart.


Gry pratade sedan med Jason De Rulo om midsommar i sverige. Han uppträdde sedan med en riktigt bra show både dansmässigt och låtmässigt!

 


Uno svenningsson sjöng sin nya singel Semester.


Timoteij fick tävla om dans i frågesport där dom fick se dansare dansa.


No no no sjöng pumpin blood, kanske en sommarhit vi får se om Gry hade rätt nu.


Jason De Rulo avslutade sedan kvällen på grönan med sin låt in my head.

 

Av peejay - 21 juni 2013 18:39

1998 smällde det till för Markoolio på allvar efter att gått en media utbildning och sjungit en låt på bussen som han brukade och två producenter befann sig där på samma buss och hörde honom och dom ringde sedan upp honom någon dag senare och dom släppte sedan hans debutsingel Sommar och sol som han fick sitt genombrott med. Markoolio som till en början verkade som en one hit wonder har nu varit artist och programledare i snart 15 år, glad midsommar!

 

Av peejay - 20 juni 2013 19:49

Säger bara en sommargalen låt, dessa ord sammanfattar låten totalt. Därmed inte negativ bemärkelse utan possitivt. Sommaren är den absoluta tiden för galna hits och ju fler desto bättre och Axwell och Sebastian Ingrosso ger oss ärmed en till till samlingen av galna härliga sommarhits 2013! Ny på diggilistan denna vecka.

 

Av peejay - 19 juni 2013 19:08

Över 20 år sedan men vilken hit det var, Angel med Sommaren i city. Låten skrev av bland annat Bob Ljunggren och den blev som sagt en stor hit när den släpptes på singel 1991. Tjejerna i gruppen kom från Degerfors i värmland och även från Karlskoga. 1992 var dom även med i Melodifestivalen men sedan dess har det varit väldigt tyst från tjejerna förutom 2007 när dom uppträdde både på pride och i Sommarkrysset på tv4.

 

Av peejay - 18 juni 2013 19:23

Icona pop har gett oss flera hits och nu är dom på gång igen med Girlfriend. Dom är hitvarning denna vecka på Rix fm och det kommer nog inte att stanna där, dom här tjejerna vet vi som bekant att kan leverera hits och det gör dom nu också. Girlfriend pumpar på rejält och sätter sig bra som hit!

 

Av peejay - 18 juni 2013 18:52

Lotta gjorde en pampig öppning med mystik i en ny version av Sommaren är kort. Sedan fick hon in en hint om att hon nu fyllt 50 år och tio år sedan satrten av programmet. Hon sjöng sedan allsång med Vilken härlig dag.


Panetoz drog sedan igång med sin nya sommarhit Vissla med mig. Dom gjorde hela Liseberg till ett rejält sommarparty!

   


Panetoz sjöng sedan allsång till Sommartider. Sedan fick dom även en uppgift att remixa en av kvällens artisters låtar.


Siw Malmqvist sjöng låten Regnet det öser ner.

  


Lotta pratade med Siw om bland annat hennes vänslap med Astrid Lindgren som hon hade och sedan sjöng hon sin klassiker Flickor bak i bilen som allsångs låt.


Johny Logan uppträdde i programmet och han sjöng låten Girl. Sedan sjöng han Waterloo som allsångs låt med publiken.


Helena Paprizou sjöng sin nya låt Save med This is an SOS, en absolut klockren hit från henne som jag tror många med mig har väntat på, äntligen nytt från Helena!

 

Hon sjöng sedan Det är dans på brännö brygga som allsång.


Curt Eric fick pröva Gangman style, och sedan fyldes liseberg scenen av barn från Sigtuna dansskola och dom bjöd på en bra show!


Dom sjöng sedan allsång med låten ta mig till havet och slutligen så avslutade Panetoz kvällen med sin version av Gulla dig och naturligtvis var Siw Malmqvist med på scenen, en riktigt härlig avslutning!

 


Av peejay - 17 juni 2013 19:27

Magnus Carlsson är tillbaka på dansgolvet med denna nya hiten, en dansrykare som känns som att han nu är tillbaka på hitlistorna ett tag framöver. Han har börjat med att komma in på diggilistan denna vecka och nu får vi se hur långt det räcker, han har gett oss flera hits under sin karriär både solo och med bland annat barbados och med denna lär det inte gå sämre. Här uppträder han i Bingolotto med låten 9 juni.

 

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards