Alla inlägg under april 2013

Av peejay - 22 april 2013 19:14

 

Inför eurovision 21 april

Niklas Strömstedt rickard engfors och Malin Roos gick igenom årens låtar i eurovision som går i Maj i Malmö.

Vi fick återblickar av svenska vinnare i melodifestivalen som representerat Sverige i eurovision genom åren.  Sedan drog dom igång med årets låtar i eurovision.

Österrike

Natalie kelly-Shine

Ho gjorde enrätt sltstruken pop låt som mest känns som nattradio pop i nattradion. På refrängen tog hon sig lite så f¨r se sedan om den kan växa der tidens gång.


Estland

Birgit-et uus saak alguse

Hon gjorde en rätt slätstruken låt hon också, det känns som om den  inte ville sig riktigt. En ballad att somna till tycker jag.


Slovenien

Hanna-straight into love

Hon gör en pampig danshit  som ger vibbarna till Kate Ryan. Hon lyckas trotts att hon mest står på scen ro i alnd energi och show med låten.


Croatien

Klap s mora-Mizerja

Killarna gör en platt ballad som kännsdammig och gammal redan nu,en låt man bara somnar av.


Danmark

Emelie De Forest –only teardrops

Riktigt bra, hon levererar en hit låt med  folk toner i botten med rejäla trummor. Det svänger rejält och hon lyser upp kanon!


ryssland

dina garipova-what if

En ballad som känns okej men saknar något att sticka ut med, men hon lyfter den helt okej med energi och röst.


Ukraina

Slata-gravity

Ukraina brukar vara bra och det är dom nu också. Hon gör en pop låt som känns sommar hit på listorna för sommaren 2013.


Nederländerna

Anouk-birds

Kan inte tro det är sant, tjejen som gav oss Nobodys whiwes på 90-talet som var en rock hit gör här en ballad man inte äns hittar refrängen på, och seg som bara den.


Montenegro

Who see-igranka

Detta kunde blivit bra med rappare och sångerska men dom har gjort en låt som inte hänger ihop. Det känns som två låtar i en och det blir ingen som helst röd tråd i det hela.


Litauen

Adrius Pojavis-Something

Denna kunde ha varit bra men han ger ingen show och den går obemärkt förbi.


















Av peejay - 22 april 2013 19:03

Rihanna höjer den här låten helt klart,hade det inte varit för att det är Rihanna hade den inte funkat alls. Men med Rihannas coola röst så blir den här balladen någonting mer än en simpel ballad. Hon levererar verkligen bra och gör verkligen hela låten! Rihanna ger låten liv och en plats på listorna. Låten är hitvarning på rix fm denna vecka.

 

Av peejay - 22 april 2013 18:55

Jag tror att vi har fått den första svenska sommarhit kandidtaen 2013! Stök gör en fullständigt galen låt om en kille som heter Olle. Låten har allt som man kan begära av en danshit på svenska som kandiderar till sommarhiten 2013, den har börjat sin resa nu med att komma in på diggilistan, sommaren 2013 får utvisa resten!

 

Av peejay - 22 april 2013 18:46

En monoton melodi och ett coolt sound så levererar sångerskan Selena Gomez en hit lika vass som sin röst. Hon låter monoton i sången vilket passar perfekt till soundet, en helthet som verkligen passar ihop. Ny på diggilistan denna vecka.

   

Av peejay - 22 april 2013 18:37

C.L.A.B.H har kommit in på diggilistan med denna låten, en skön klublåt som levereras med ett skönt sound där mellanspelet höjer låten bra. En ganska monoton låt men den maler sig fast och den känns som en riktig skön låt inför varma sommarnätter.


Av peejay - 22 april 2013 18:31

Efter den enorma framgången med Gangman style är nu Psy tillbaka med uppföljaren Gentleman. Att överträffa Gangmanstyle succén är nästintill omöjligt, och Psy lyckas som sagt inte heller lika bra här men han gör det okej. Han levererar en fullständigt galen låt som väntat med samma sound som sist så han håller sitt concept och nu får vi se hur länge det håller. Ny på diggilistan denna vecka.

 

Av peejay - 21 april 2013 13:25

Jessica folcker framförde sin nya singel Who am I, en dansgolvsrykare som deffenitivt kommer ta henne tillbaka till toplistorna . Hon levererade energi och en säkerhet som bevisar att hon absolut är att räkna med 2013, riktigt bra!Tillsammans med en tjej som rappade i sticket levererade Jessica Folcker även sin låt Its all about you, en låt med reggae toner i botten som känns som hon tagit sin gamla form och piffat upp den för 2013. Jessica Folcker verkar säker och redo igen och lät väldigt bra!

I intervjun berättade Jessica om karriären och pausen hon haft från musiklivet där hon ägnat sig åt familjelivet och annat men nu är redo igen för att åter inta musikvärlden, och med dessa låtar är det nog ingen tvekan om att hon kommer lyckas igen!

   





Av peejay - 21 april 2013 12:39

Nu är Petter aktuell igen men här hade karriären precis startat med debutskivan Mitt sjätte sinne 1998. Nu var det1999 och han skulle släppa sitt andra album Banan republiken som blev stor succé. Allt sedan dess har Petter lyckats etablera sig som en av sveriges största Rap artister. Petter som släppts sitt senaste album precis, känns det som han nu gått från rap artist till artist, en kille som vågar utvecklas och hitta nya vägar och jag tror det kan hålla honom kvar både som artist och producent för framtiden!

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards