Alla inlägg under oktober 2012

Av peejay - 17 oktober 2012 18:34

Ander Glenmark har gett oss flertalet svenska hits genom åren, framför allt på 80 och 90-talet. Hon har blommor i sitt hår blev även den en stor hit för Anders Glenmark, och den släpptes på singel 1990. Den blev en stor hit bland flera som Anders idag har i sin musikaliska historia.

Sina största framgångar fick andes Glenmark som soloartist i början av 90-talet, när bland annat denna hiten kom.

 


Av peejay - 15 oktober 2012 20:38

Det är inte varje dag en låt på bara 01.38 min kommer in på diggilistan, men det gör Malcom denna vecka med sin hit från x-factor. Jag tippade redan under programmet att denna kommer komma in på listorna, och nu är den här! Han bränner av en extremt speedad och bra rap, och det ända jag kan tycka är att han borde släppa en längre version i fall han har en för detta är så bra!

 

Av peejay - 15 oktober 2012 20:26

Efter vad jag förstår av intervjun i Nrj så släppte dom denna tidigare utan framgång innan Dansa pausa, och på Nrj står det att den är utlagd 2010 så det förklarar ju saken, men med sommarens stora Hit Dansa pausa i bagaget så kommer denna svängiga låt funka helt okej nu i denna mörka tiden.

Intevju i nrj där dom körde denna nya låten.

 

Av peejay - 15 oktober 2012 20:15

Dag att vi fick höra någonting nytt från dessa tjejer som vi hört i sommar, och dom lykas alldeles utmärkt här också. Deras låt funkar minst lika bra som I love it, vilket är kul det betyder att vi nog kan räkna med dessa tjejer ett tag framöver. Deras platta släpps snart och det återstår och se óm den också håller, men hittills har dom lyckats! Den är smash hit på Nrj denna vecka.

 

Av peejay - 15 oktober 2012 20:06

Hon är syster till Beoynce till att börja med , och denna vecka har hennes låt Losing you kommit in på Diggilistan. Det är väldigt kul att hon har lyckats med ett gete sound i den här låten. Hon har verkligen inte kopierat Beounce utan verkar kunna stå på egna ben och få fram något eget. Hur det går för henne i framiden nu kan vi inte säga men den här låten är väldigt skön med bra sound.

 

Av peejay - 14 oktober 2012 12:39

I år hade ju Expedition Robinsson sin slutliga final med veterander från åren tillbaka i tiden. Men det var 1997 allt startade och 1998 hade det verkligen kommit igång med flera personligheter man minns än idag. I denna sässongen deltog bland annat Alexandra Sazzi som idag är tv kock och konstnären Pål Hollender.

Vinnaren blev till sist Alexandra Sazzi och hon har sedan även lyckats hålla sig kvar i offentligheten som kock i tv med mera. Expedition vände upp och ner på nöjes tv med sin säregna stil av program, ett tv program med många sidor och aspekter.

Av peejay - 14 oktober 2012 12:08

Peter Jöback startade kvällen md Guldet blev till sand, tillsammans med körerna. Sedan kom Gry in ocn startade semifinalen i körlsaget, och temat var musikal en sjanger som Peter är väldigt duktig inom.


Körerna hade nu också fått åka hem och uppträda på hemmaplan för sin publik och vi fick se klipp från detta.

Först fick vi se Team Hoffsten uppträda på hemmaplan i Linköping.


Team Hoffsten-Sick

Dom fick till ett ordentligt ös med 60-tals hiten, den kändes fräsh på nytt nu.


Vi fick se Team Bengan uppträda hemma i Visby.


Team Bengan-Cant take my eyes of you

Dom gjorde låten bra men det blev tuvärr inget särskilt utav den direkt. Men dom lyckades göra en snygg koreografi till numret som helhet.


Vi fick se Team Putte uppträda på hemmaplan i Vetlanda.


Team Putte-How will I know

Dom gjorde ett glatt och svängigt framträdande med en bra låt.


Vi fick sedan en inblikc backstage på körslget vilket var kul att få se, det är så mycket som händer i programmet omkring det hela som aldrig riktigt tänker på.


Peter Jöback hade valt ut låtar till andra delen till körerna, från musikaler som han varit med i.


Team Hoffsten-Cabaré

Samspelta och med bra koreografi kändes numret som en bra musikal.


Team Bengan-Fame

Säger bara Fame! Team Bengan bjöd på sång, dans och show i sann Fame anda.


Team Putte-Fantom of the opera

Med bra dramatik över hela uppträdandet rodde dom i land Fantom of the opera väldigt bra!


Till final gick

Team Hoffsten

Team Putte


Team Bengan åkte som sagt ur körslaget denna vecka och nästa vecka är det dax för finlalen av Körslaget 2012! 

Av peejay - 13 oktober 2012 19:12

Det utbryter skottlossning i slottskogen i Göteborg, två gäng skjuter villt mot varandra och polisen får dra igång en stor polisinsats. Johan Falk och hans kolegor dras in i ett gangsterkrig som är större än dom kunnat ana. Även denna gång får vi se en Johan Falk film med bra tempo och  spänning med en mörk undre värld.

   

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards