Alla inlägg under juli 2012

Av peejay - 6 juli 2012 20:38

I Lördags gjorde Haddaway comeback med uppträdande i Sverige, en av dom största artisterna under 90-talet. Haddaway uppträdde i sommarkrysset med denna hiten What is love, hans genombrotts hit från 1993. Han kommer från Tyskland och hade en stor karriär med flertalet stora hits under 90-talet. Så sent som 2008 fick han och Dr Alban en hit tillsammans med I love the 90s, inte lika stor som deras hits på 90-talet naturligtvis men den funkade bra ändå och det gjordes en bra video till låten som var en hyllning till 90-talet.

 

Av peejay - 5 juli 2012 21:11

Jag har tidigare skrivit om gruppen Friends i schlagernostalgin och år 2000 kom gruppen Friends på en andra plats i Melodifestivalen med denna låten När jag tänker på i morgon, dom var sedan även med 2001. Denna låten skrevs av Ingel Pling Forssman och Lasse Holm, och Friends kom på delad andra plats med Barbados.

Som högst kom låten på 14e plats på singellstan och på Svensktoppen kom den som bäst på tredje plats under sina sex veckor som den låg där.

Sångerskorna i gruppen var Nina och Kim somsedan bildade en duo som hette just Nina och Kim.

 

Av peejay - 4 juli 2012 18:38

     

Måns drog igång kvällens allsång med Stockholm i mitt hjärta och sedan blev det Häng med på party.


Dead by april smällde av Mistory från Melodifestivalen, här blev det också mer live och party känsla än i festivalen, kanon!

Det är ovanligt att en sån här låt funkar och har så mycket hitpotential, men denna är kanon!

 


Killarna sjöng sedan Kalle på spången som allsång med crawl en udda grej som blev riktigt coolt.


Sedan sjöng dom povel Ramell portpuri med anledning av att han skulle fyllt 90år i år. Bland annat Annelie Rydé dök upp med Gunnel Berqvist, Stefan Lundin och Per Andersson.


Eric Hassle sjöng sin låt Stay, detta är inte direkt min grej kan jag säga.


Basshunter gjorde comeback med hiten Boten Anna som allsång. Han fick hela Skansen att gunga, riktgt kul att se honom tillbaka här live i Sverige!


Per Andersson dök upp och drog allsång, och sedan sjöng dom ska vi gå hem till dig som allsång.


Pro cons sjöng sedan Allting går så bra för oss Acapella, cool text och duktiga killar.

 


Molly Sandén sjöng Why am I crying och spelade piano, hennes låt från Melodifestivalen, bra Molly.

Molly fyllde även 20 år och dom sjöng En enkel tulipan för henne. Molly avslutade sedan kvällen med låten En jävel på kärlek som allsång!

Av peejay - 3 juli 2012 19:29

 Lotta drog igång kvällen på Liseberg. Hon drog igång med Sven Ingvars låt gamla polare som allsång, Christer Sjögren kom från publiken och sjöng Dont let me down, deras låt från Melodifestivalen, dom var riktigt bra nu också!


Christer sjöng sedan sin låt I love europe som allsång, en klockren allsångslåt!

 

Arvingarna sjöng sedan sin låt Semester, faktiskt ganska bra, lite sommar reggae touch som fick igång publiken, kanske en ny hit.

 

Arvingarna sjöng sedan sin schlagerhits Bodeli och Eloise som allsång, riktigt bra!

 

Linda Bentzing sjöng E det fel på mig, från Melodifestivalen förra året, energin var på top när hon gick genom hela publiken.

Linda sjöng sedan Teddybjörnen fredriksson som allsång.


Lotta Bromé dök upp ur publiken ochkörde Lottas låt Hundra procent som allsång, kanonlåt en riktig klassiker som hon gjorde bra!

 

Sean Banan körde sedan sin nya hit Sommar i Sverige, vilken fest det blev! Kul att han släpper denna som ny hit, en kanonlåt på skivan.

 

Sean sjöng sedan Blommig falukorv som allsång.


Artisterna avslutade sedan kvällen med gamla hits!


Av peejay - 2 juli 2012 19:50

Vad vore en sommar utan en reggae hit på listorna, här är en riktigt skön reggae pop hit som känns sommar ochen låt som nog kan rulla varm ett tag framöver i radion och på listorna. Den här killen överraskar, detta var inte vad jag väntade mig att få höra när jag såg honom, mycket bra! Låten är veckans hitvarning på rix fm.

 

Av peejay - 2 juli 2012 19:25

Under mest spelade låtarna på Nrj denna vecka hittar ligger denna låten, en riktig latino hit med skönt sommarsound. Rytmen och låten känns sommar flera gånger om, och det kan inte bli mera sommarfest än så här denna vecka i alla fall, med denna låten! Tacabro tacata sommaren 2012!

 

Av peejay - 1 juli 2012 13:27

Gry Forsell drog igång sässongens Sommarkryss på Gröna Lund.


Alina Devecerski drog igång kvällen med sin sommarhit Flytta på dig! Riktigt bra live, hon bjöd på en show med bra go i sig!

 

Sedan kom årets nyhet i programmet, familjejakten. En tävling för två familjer varje vecka som tävlar mot varandra. Dom skulle plocka bokstäver med pinnar och ta sig genom hinderbanan.


Andreas Lundstedt sjöng sin låt från Melodifestivalen, Aldrig aldrig. Han gav mer energi nu och låten höjdes .

 


Vi fick se klipp från 90-talets stora fantastiska hits eftersom det var 90-tals tema ikväll!

Dr Bombay drog sedan igång sin gamla hit Calcuta, säger bara vilket nostalgiparty!

Sedan kom Tess (La cream) in och sjöng sin hit Free, äntligen är hon tillbaka efter rykten om jobb på hotell i Stockholm!

 


Hadaway körde sin gamla hit What is love, en riktig ikon från 90-talet! I sticket kom publiken igång ordentligt och nästa år fyller låten 20 år!

 


Lena Wiberg var där med grisen Sixten för att spå Ems vinnare med hjälp av tårtor. Enligt honom blir det Italien, eftersom han åt Italien tårtan. En spågris vi ska ta med en nypa salt och humor.

Familjejakten forstatte sedan.


Moa Lignell sjöng sin Idol låt When I heald ya. hon har lyckats mycket med hjälp av denna hit att överleva hittils som artist även efter Idol vilket är bra gjort.

 

Sedan avgjordes familjejakten och Andreas Lundstedt avslutade kvällen med låten Thats life



 

Av peejay - 1 juli 2012 13:13

Gubbarna har problem med sitt pussel, att två bitar ska vara så svårt. Gösta Engström och Sven Melander har helt klart problem med sitt pussel.

Tills sist tröttnar Sven och häller lim på bordet och tar det andra pusslet och vänder asken upp ocn ner så alla bitarna hamnar i limmet, färdig!


Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards