Alla inlägg under augusti 2011

Av peejay - 15 augusti 2011 18:42

Sist var det Scooter som använde sig av denna latino låt för att få en stor hit, och nu är det Nayers tur tillsammans med Pitbull och Mohombi. Jag kan bara säga att nu finns ytterligare en kanon version av denna hit!

Med dom latinamerikanska rytmerna så kan det inte gå fel! Denna veckas smash hit på Nrj.

 

Av peejay - 14 augusti 2011 13:54

2001 kom filmen Hans och hennes. En drama komedi med en allvarlig ton. Den handlar om det unga paret Anna-Karin och Johan som bor på landet där Johan jobbar på gården med sin pappa, som hoppas att Johan ska ta över den en dag. Men det finns en stor hemlighet som pappan bär på som inte gör saken lättare för Johan. Johan och Anna Karins väg till att få barn är inte helt lätt den heller, och deras förhållande sätts på prov.

En stark drama komedi med skådespelerskan Johanna Sällström som man hade hoppats skulle vara med oss längre än hon var, en riktigt bra skådespelerska. 

Filmen regiserades av Daniel Lind Lagerlöf.

      



Av peejay - 14 augusti 2011 13:04

  

Gry Var på topp som vanligt!

 

Danny drog igång med Tonight tillsammans med Provider. Med fyra tjejer blev showen komplett!

  

 

Poodles körde Cuts like a knife. En okej hårdrockslåt som däremot skulle behövt ett ösigare framträdande och mer kontakt med publiken, det kändes som dom spelade för sig själva.

  

 

Roland föröskte signera skivor på en bilverkstad men det kom ingen. Men till slut fick han besök av kvinnan som la honom i bakluckan.

  

 

Vi fick tillbaka blick från Dannys genombrott i idol audition, där allt började.

 

Danny körde In te club från årets melodifestival. Början var inte alls bra och jag tänkte han menar väl inte allvar att göra den acustisk, men sen small det till!

 

Roland hade skrivit en ny låt om en dansbands sångare som söker sin pappa.

  

 

Carola sjöng No more tears is enough. En äkta discoshow. Riktigt bra ös på scen, med hjälp av dansarna Hard shape fittnes.

 

The poodles avslutade med klassikern The show must go on. Uppbackade av en stor kör levererade dom klassikern riktigt bra!

 

Av peejay - 12 augusti 2011 19:46

Denna veckas nostalgitrip 90tal tillägnas Cool james and the black teatcher och en av deras största hits Dr Feelgod! Cool James rapade på engelska medans Black teatcher rappade på franska. Dom hade även stora hits som Rytm of a tribe mfl. Cool james återvände sedan efter all framgång till tanzania där han sedan dog i en bilolycka 2002, men jag är övertygad om att deras hits kommer leva vidare som alla dom andra fantastiska eurodiscohitsen från 90-talet.

 

 

 

Av peejay - 11 augusti 2011 19:18

Jag är inget jätte fan av Orup men han har trots allt levererat en hel del hits i sin karriär, både vad det  gäller till sig själv och andra. Han har arbetat mycket med bland annat Lena Philipsson, och skrev bland annat hennes vinnanarlåt Ont det gör ont 2004. Orup hör liksom till den svenska musikhistorien tycker jag man kan säga.

1989 var Orup med och tävlade i melodifestivalen med låten Upp över mina öron tillsammans med Anders Glennmark, låten kom på andra plats i tävlingen. Låten kom bra även på singellistan där den nådde fjärde plats.

 

 

Av peejay - 10 augusti 2011 18:42

  

Måns öppnade med Stockholm i mitt hjärta, näst sista gången för sässongen.

Dom sjöng Gå upp och pröva dina vingar som hyllning till förre allsångsledaren Anders Lundin.


Peter Björn och John sjöng låten Yong folks, känner igen låten från radio, men inte särskilt bra.

  


Måns bjöd på dansportpuri.


Albin Flinkas och Fredrik Möyer sjöng låten Sommarö

Han sjöng sedan Pop i top som allsång.


Måns kom in som hårdrockare och uppträdde med Tommy Reinxid som körde hårdrocksversion av The look tillsammans med Måns, kanon!


Staffan Pearcy sjöng Drömmens skepp och vi fick se spelande på såg.

 


Lena Philipson firar 25år som artist ochvar med i kvällens allsång!

Hon sjöng låten Idiot och ont det gör ont och hon fick igång hela skansen!

Hon körde även klassikern kärleken är evig! Sedan körde hon även Lena anthem.

Som allsång körde hon Vår bästa tid är nu.

 

Sven Erik Magnusson från Sven ingvars som firar 25 år iår var med på allsången tillsammans med resten av bandet bjöd han på klassiker som Min gitarr och Säg inte nej säg kanske.

  

 

 

Av peejay - 9 augusti 2011 18:54

  

Igår var det sässongsavslutning på Liseberg.


Tomas Ledin fick igång Liseberg med sin hit En del av mitt hjärta. Säga vad man vill om Ledin men han har verkliga klassiker i sitt arkiv.

  


September körde Party in my head. Med tre dansare regerade hon på scenen!

I publiken syntes en skylt där det stod September äger, och det gjorde hon verkligen!


September körde sin version av Kärlekesn tunga som allsång! På slutet va alla händer i publiken i luften!


Tomas Ledin sjöng sin klassiska Sommaren är kort som allsång!


Eric Saade och J-Son körde Hearts in the air, en komplett show!


Eric Saade sjöng Popular som allsång,vilket ös! Omsvärmad av tjejer så måste jag säga, detta är lätt röjigaste allsången på Liseberg i år!


Komikern Tomas PEttersson körde standup. Sedan toppade han med Snabbköpskassörskan som allsång, en riktig Gotlands klassiker.


Tomas Ledin sjöng Sensuella Isabella tillsammans med eric saade sedan körde han Vi e på gång tillsammans med Lotta och Just nu. Tomas körde sedan Nu tystnar musiken och I natt är jag din. En kanon avslutning på sässongen!

Av peejay - 8 augusti 2011 13:42

På Nrj denna vecka är smashiten en riktigt härlig klubblåt! Cobra starship bjuder på en taktfast och dunkande klubinpsirerad låt som maler på som bara den! Med hjälp av en sångerska lyfts låten till en riktig hit med glad ton!

 

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards